Rebelde Way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rebelde Way

Rebelde Way ir Erreway

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

interviu su camilla

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

interviu su camilla Empty
RašytiTemos pavadinimas: interviu su camilla   interviu su camilla Icon_minitimePen. 06 13, 2008 3:37 pm

http://www.clarin.com/shared/v8.1/swf/fullscreen_video.html?archivo=http://videosfla.uigc.net/canal13/2007/12/11/mcmi111207sdf.flv

Stai trumputis pasakojimas apie viena Kami ir Benjos filmavimosi scena.

Kamila ir Benjaminas pasakoja apie vieną bučinio sceną, kurią jie filmavo. Iš jų pasijuokė ir nepasakė, kada reikia baigti bučinį.

Pasakoja Benja: - Scena prasideda taip: Marisa, Pablo, Manu yra apsikabinę, džiaugiasi dėl sėkmės, vėliau Manuelis išeina ir palieka juos vienus, Pablo žiūri i Marisa ir ją bučiuoja.

Prieš tai Benjaminas paprase scenaristo, kad tas jam pasakytu, kada reikia baigti bucini. Taciau scenos metu scenaristas tyli ir nepasako, kada reikia baigti.

Kamila: - Jeigu nuosirdziai, mes sia scena jau vaidinom 3 ar 4 karta ir jau ispejom scenaristus, kad kaip nors parodytu, kada reiketu sustoti.

(rodo Marisos ir Pablo bucinio scena ir staiga girdisi laikrodžio skambėjimas)

Benja: - Mes atkreipeme demesi, jog scena uzsitese ir niekas mums nesauke „STOP“.

(tesia bucinio rodyma)

Kamila: - As negalėjau sustoti viena yra kai – filmuojam seriala ir kai tu suklysti, tiesiog atsiprasai ir tesi scena is naujo, o kuriant filma yra kitaip – cia negalima klysti. O cia dar ir scenaristas vis tyli...

(vel rodo bucinio scena, na ir ilgai jie buciaosi )

Kamilia: - Tada as pagaliau sustojau (juokiasi), o Benja ziuri i mane ir sako: „Ka tu darai? Tu ka isprotejai?“ (negalima pertraukti vaidinimo vidury scenos) ir tada jie pastebėjo, kad visi juokiasi is ju: ir Luisana, ir scenaristai, zodziu, visi!

(rodo bucinio pabaiga)

Po to kai Kami sustojo, rodo kaip ji juokiasi, o Benja yra nustebes ir nieko nesupranta, Lu ir Feli bei visi scenaristai mirsta is juoko, o Kamila sako: „Kokie jie visi kvailiai, patiketi negaliu...“! Tada Benja pagaliau supranta kame reikalas (kad jiems iskrete poksta, scenaristai nusprende patikrinti, kaip ilgai jie buciuosis, o jie vis buciuojasi ir buciuojasi ir laukia, kada jiems pasakys sustoti), pakelia rankas ir pats pradeda juoktis!

Benja apie scena: - O as planavau ir toliau testi (buciuotis)!

Kažkoks scenaristas: - Plojimai Kamilai ir Benjai!

(o Benja vos nemire is juoko!)
https://www.youtube.com/watch?v=zu6KApZDW2k

Labiausiai ispanų trokštama argentinietė

Camila Bordonaba nugalėjo nominacijoje "gražiausia jauna aktorė", nustumdama tolyn Natalie Portman ir Scarlett Johansson. Net savo buvusią kolegę, Luisana Lopilato, ji paliko trečioje vietoje.
Argentinietė už savo populiarumo Ispanijoje turi dėkoti serialui "Rebelde Way".
Ispanams gražiausia jauna aktorė nėra Scarlett Johansson. Taip pat ne Natalie Portman ir net ne Jessica Alba. Visas pralenkusi ir laimėjusi pirmą vietą, pati gražiausia - Camila Bordonaba.
Internetinis puslapis 20minutos.es surengė apklausą, kur reikėjo išrinkti gražiausią jauną aktorę. Nuomonių buvo daug, tačiau laimėjo serialo "Rebelde Way" aktorė, surinkusi 22333 balsus.
Jos buvusi kolegė, Luisana Lopilato, liko trečioje vietoje su 19935 balsais.

Felipe Colombas ir Camila Bordonaba kartu!

Argentinos telenovelės žvaigždės. Felipe Colombas ir Camila Bordonaba. Žurnalistai paskelbė, jog Felipas prisipažino, kad jie yra pora.
Abu įsimylėjėliai išsiskyrė su savo buvusiom pusėm, dabar visur kartu. Vaikščioja susikabinę rankutėm. Netgi turi pasidarę vienodas taturuotes. Taigi pagaliau TAIP ILGAI NEIGĘ SAVO JAUSMUS JIE PRISIPAŽINO. Juk pagalvokit, jie kartu jau dešimt metų iš pradžių "Mažyliai" paskui "Rebelde Way" Tai bus labai graži pora.
Žurnalistams kyla klausimų ar Camila nenėščia, nes pastebėjo ją išeinančią iš pastato kur yra Moteriškosios Konsultacijos...
Jei taip, tai kas vaiko tėvas??? Bet tai dar tik menki įtarimai
O faktas tas, kad Cami ir Felis kartu!

Camilos paslaptys...

Apie vaidintus personažus...

As manau, kad tarp Sisi ir Marizzos yra kazkas bendro , ar ne?
-Taip, nors Marizza buvo labiau suaugus, ji sauke ant viso pasaulio, ji juo slykstejosi.Ji kovojo uz teisybe, ji buvo pasiruosusi apversti pasauli aukstyn kojom, kad tik butu teisybe.Na Marizza nuolat krete sunybes, o Sisi dar viska, kad butu linxmiau, kad isgyventu.
Kas yra bendro tarp tu dvieju personazu ir Camilos Bordonabos?
-As labiau panasi i Marizza(juokiasi). As sakau tai kas man nepatinka, as kovoju, kad butu teisybe. Pas mane nera to svelnumo,stiprybes, kaip pas Sisi, o gaila Galbut, kad mano gyvenimas nebuvo toks kaip Sisi. Aciu Dievui. As turiu mama, teti ir nuostabia seima. As galiu sau leisti rodyti kaprizus. Sisi stengiasi padaryti savo gyvenima laiminga, nes jai daug ko truksta.
Ar tu pati renkiesi vaidmenis?
-Ne, kada Raulis(rezisierius "El patron de la vereda" ) man paskambino , papasakojo siek tiek apie serialo siuzeta, bet pats vaidmuo nebuvo pilnai baigtas, buvo dar kelios merginos siam vaidmeniui, Raulis dar nezinojo kas tixliai ji vaidins.Na galu gale,jis issirinko mane.
Jeigu tau pasiulytu dabar vaidmeni ramios , be savo nuomones merginos, tu noretum ji atlikti?
-Zinoma, as buciau laiminga jei man tektu atlikti toki vaidmeni. Is visu vaidmenu, kuriuos atlieku, as ko nors ismokstu. As zinau, kad nuolat kur nors skubu, visada darau viskas greitai ir galbut toks vaidmuo duotu man siek tiek ramybes, kurios as kolkas mazai turiu As niekada nevaidinau blogu vaidmenu, "Floricientoj" as atlikau dviguba vaidmeni Palomos ir Chuljetos. Tai buvo puiku - puiku buvo butu tuo kuo nesi
Tu mokeisi teatro ar dramos?
-Ne, man didziausios pamokos buvo "Mazyliai"...sokiais, dainavimas. Mes visi ten daug ko ismokom. Darbas buvo labai intensyvus, mes dirbome su labai gerais aktoriais, kurie mus labai daug ko ismoke.
Su kuo tu dabar noretum labiausiai suvaidinti?
-As noreciau dirbti su Felipe Colombo. O siaip tai su visais noreciau suvaidinti As labai ilgiuosi Benjos....
Pakalbekim apie muzika.Kas tau labiausiai patinka?
-Man patinka viskas. Labiausiai Cami ir Felis Ispanijoje

"Negyvensiu kartu,kol nesusituoksiu"

Pradejo vaidinti "Chiquititas", triumfavo su Erreway, vaidino pagrindini vaidmeni seriale "El patrón de la vereda", o dabar prades dirbti kartu su Andrea del Boca.

Absoliuti sekme ir jos gyvenimas nuo mazens buvo toks: nuolatiniai filmavimaisi, mokykla, keliones su grupe, spektakliai teatruose. Dabar Camila Bordonaba isgyvena pati graziausia laika, euforija. Ji pradejo gyventi nepriklausoma gyvenima, neseniai atsiskyre nuo tevu ir dabar gyvena savo bute.

Ji buvo viena is aktoriu, kuri daugiausiai sezonu suvaidino seriale "Chiquititas". Paskui pradejo vaidinti seriale Rebelde Way ir tapo maistinga ErreWay grupes nare. Kvartetas uzkariavo milijonus gerbeju sirdziu visame pasaulyje, ypac Izraelyje. Praitais metais ji atliko savo pirmaji pagrindini vaidmeni (su aktoriumi Gustavu Bermundezu) seriale "El patrón de la vereda", o kita menesi ji taps Andrea del Boca dukterimi seriale "Gladiadores de pompeya".

Ji, vis delto, netiki: ''Nezinau ar busiu aktore visa savo gyvenima",- abejoja. Taip pat priduria: "Nedirbu del pinigu, man labai malonu matyti vaikus, kurie dziaugiasi manimi, nesuprantu tokiu aktoriu, kurie tuo nesidziaugia, o sudaro kontarkta tik del pinigu." Jau du metai, kai Camila studijuoja kino direkcija (nezinau kaip tokia specialybe lietuvisai vadinasi) ir sako, kad kai baigs sias studijas, prades studijuoti vidines dekoracijas (manau, Lietuvoje isvis tokios specialybes nera) "Tam turiu talenta".

Camila uzaugo televizijoje. Jos pirmasis debiutas buvo, kai Cami tebuvo vos 2 metu. Vaidindama ji kopiavo 5 metais vyresne savo seseri Melina. Taciau Camilai darbas televizijoje greit atsibodo ir ji grizo i normalu gyvenima. Ji pradejo lankyti plaukimo bureli bei aerobika. Sitai jai padejo veliau, jai buvo lengviau mokytis Chiquititas serialo sokiu.

"Rytais eidavau i mokykla, o per pietus iki vakaro filmuodavausi programoje. Turejome viena sale, skira mums. Ten galejome ruostis pamokoms, valgyti, miegoti... Tai buvo kaip vaiku darzelis, o Cris Morena - musu antroji mama. Ji budavo visur. Jei kas jausdavosi blogai ar turedavo problemu mokykloje, ji mums stengdavosi padeti. Buvo labai gerai praleisti savo vaikyste ir paauglyste dirbant pas Cris. I Chiquititas patekau dar visai mazyte, o isejau jau budama paaugle. Nors budama maza ir vaidindama pas Cris as jauciausi kaip panele. As nieko nepraradau pradedama dirbti televizijoje. Nors mirdavau is nuovargio, vistiek eidavau i sokius su savo draugemis.

Pirma karta Camila pasibuciavo vaidindama seriale. "Buvo baisu, nes kamera mus filmavo is virsaus ir turejome labai ilgai buciuotis. Ir as klausiau saves, kada visa tai baigsis? Po dvieju metu ji isimylejo. Tai buvo vyras 14 metu vyresnis uz Camila, kuris tapo Erreway grupes techniku(Chochi). "As per Erreway isvykas valgydavau Palitos de la Selva (cia kazkos uzkandis), o jis ateidavo ju is manes pavogti. Ir mes pasilikdavome valgyti ir kartu ziuredavome televizoriu. Budavo labai linksma, ir as niekada nepagalvojau, kad jis man patinka iki tol kol Chochi manes nepakviete i pasimatyma."

Camilos ir Chochi santykiai buvo slapti kokius tris menesius. Jis buvo issiskyres ir turejo dukra, kuri dabar yra 4 metu amziaus. Niekas is grupes nezinojo apie judvieju romana iki tol kol Camila papasakojo Cris apie Chochi ir jos draugyste. "Esu ji labai isimylejusi ir noriu, kad viskas testusi kaip yra dabar, be promblemu." Chochi paliko darba Erreway. Dabar jis turi kita darba ir nori studijuoti vadyba. "Ji pamatai ir ji isimyli,- sako Camila,- mano seima ji labai myli."
--Kokie tavo planai 2006 metams? Grįši į televiziją?

--naa..visų pirmiausia noriu toliau studijuoti..ir gerai pabaigti mokslus.man tai labai svarbu.labai mėgstu kinematografiją.man labai padėjo ir tai,kad nuolat sukiojuosi televizijoje.ir,žinoma,labiau už viską norėčiau sukurti kokį nors savo projektą ar kaip kitaip save išreikšti.gavua daug pasiūlymų filmuotis naujuose projektuose.tiesą pasakius,kol kas nežinau,kur filmuosiuos,o kur ne.dar neapsisprendžiau.o gal ir nebegrįšiu į televiziją.juokauju.jau įlipau į šią balą,tai niekur ir nebedingsiu..kol kas žiūriu,kurie iš pasiūlytų vaidmenų man labiausiai patinka,kuriais galėsiu labiausiai išreikšti save.

--O kokius pasiūlymus gavai?

--mm..nežinau,ar jums sakyti..po to prasidės bereikalingos kalbos.geriau kol kas tai liks paslaptyje.

--Na gerai.. Bet mes žinom,kad gavai pasiūlymą ir iš Cris..

--ir iš kur jūs traukiat tokių dalykų? (juokiasi) Taip,gavau.Bet jūs gal ne taip supratote.Cris man pasakė,kad,jeigu noriu,ji gali man parašyti vaidmenį,kuris mane labai gerai atskleistų.tik aš turiu suderinti ir savo mokslus,ir norą vaidinti.

--O kodėl tuomet atsisakei tau siūlyto vaidmens naujame Cris projekte "Alma Pirata"?

--jūs ir vėl viską žinote (juokiasi).taip,būtų buvę šaunu vėl dirbti kartu su Liu,su Benja..prisimintume senus gerus laikus.bet yra kaip yra.aš atsisakiau,nes gavau kitą pasiūlymą truputį anksčiau.

--Kai tau sekasi su savo vaikinu?

--viskas labai gerai.manau,kad netrukus mes persikelsime į bendrą būstą ir kartu gyvensime.iš pradžių norėjau pagyventi atskirai,pažiūrėti,kaip mums seksis,bet dabar,kai matau,kad mūsų santykiai tampa vis tvirtesni,manau,kad laukti nebeverta.

--Tai gal jau galvojate ir apie vestuves?

--emm..kol kas apie tai nekalbėjome.bet jeigu jis pasiūlytų už jo teėti,tikrai neatsisakyčiau,nes labai jį myliu ir manau,kad būtume labai laimingi kartu

paemiau is http://errewayrebelde.eforum.lt/viewtopic.php?t=51

100 klausimų Camilai...

Cami Izraelyje...

Cami daina, kurią įrašė Israelyje:

http://www.megaupload.com/?d=QAFIVCIV

"Jei nedirbčiau tv,neičiau į grožio saloną"

Dosni širdis

Camila Bordonaba : dosni širdis
Aktorė Camila Bordonaba priklauso teatro grupei "Arcoyrá", kurie ieško vietos, kad parodytų savo talentą ir pravestų pamokas jauniems žmonėms kurie pamokoms su profesionalais neturi lėšų.

Dabar, kai ji nevaidina televizijoje (paskutinis jos darbas buvo Karinos vaidmuo telekomedijoje "Son de Fierro"), Camila Bordonaba turi laisvo laiko tam, kad įgyvendintų savo pačios norus ir projektus.

Tai todėl, kad ji sugalvojo sudaryti dalį "Arcoyrá", grupės jaunų artistų, kurie kovoja tam, kad turėtų savo vietą, kur galėtų įgyvendinti savo numatytus darbus. Idėja yra dėstyti teatro pamokas tiems, kurie neturi pinigų samdytis profesionalių aktorių.

Camila paprašė savo fanų, kad jeigu tik gali, atsiųstų visko, kas tiktų ir kas yra reikalinga, norint įgyvendinti šį projektą : knygų, muzikos instrumentų, kostiumų, cirko inventoriaus, kosmetikos makiažui ir pan.

Be to, kadangi ji turi tūkstančius fanų visame pasaulyje, idėja taip pat yra suvienyti kultūras. Camila taip pat papasakojo, kad ji ruošiasi atidaryti internetinę svetainę, kurioje papasakos visas šio projekto detales.

Jeigu kas nors susidomėjote ir norite padėti grupei "Arcoyrá", galite apsilankyti Cami oficialiame puslapyje : http://www.cami-bordonaba.com

[ http://rebelde.eforum.lt/ ]

Neseniai Camila Bordonaba pasirodė viename iš kasdienių Argentinos dienraščių šalia vaikų iš "Arcoyrà". Štai kelios citatos iš šio straipsnio:
"Arcoyrà yra vieta, kur mes galime gyventi tuo, kas mum tikrai patinka, įsitikinti, kad mūsų norai yra sunkiai įgyvendinami, bet ne neįmanomi." - sakė Camila.
"Kai mes įrengsime savo naujasias patalpas, mes pradėsime taip pat mokinti fotografijos, cirko, bei kitų disciplinų. Mes norime pasiekti visų tikslų naudojant mažus resursus, labai svarbu suskurti galimybę mainų programoms." - teigia Cami draugė.
"Aš noriu perteikti savo žinias sukauptas per 12 aktorystės metų. Dirbu darbą, kurį mėgstu, bet vis vien sugebu išlikti visiškai kitokia nei mano personažai." - pasakoja Camila. "Karjera televizijoje nebėra man labai svarbi, šiuo momentu aš labiau norėčiau režisuoti arba dainuoti. Televizija yra labai nestabilus dalykas. Nepaisant to, mus visus vienija meilė vaidybai ir kitiems menams, tuo aš labai džiaugiuosi." - priduria Cami.

[informacija paemiau is sio puslapio: http://www.cami-bordonaba.ten.lt/ ]

Interviu žurnalui "Telenovela"

Gyvenimo stilius - visada plaukti prieš srovę...

Muilo operų aktorė.
Atgal į viršų Go down

interviu su camilla
Atgal į viršų 
Puslapis 11