Rebelde Way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rebelde Way

Rebelde Way ir Erreway

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

camillos solines dainos

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

camillos solines dainos Empty
RašytiTemos pavadinimas: camillos solines dainos   camillos solines dainos Icon_minitimePen. 06 13, 2008 3:34 pm

dekit Wink
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

camillos solines dainos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: camillos solines dainos   camillos solines dainos Icon_minitimePen. 06 13, 2008 3:34 pm

Si supieras---Jei žinotum

Si supieras cuantas noches te he esperado---Jei žinotum, kiek naktų tavęs laukiau
Si miraras lo que hay en mi corazón---Jei pažiūrėsi, kas yra mano širdyje
No tendría que explicarte demasiado---Neturėčiau tau aiškinti per daug
Porque todo ya esta escrito entre los dos---Nes viskas yra užrašyta mumyse

Si escucharas las palabras que no digo---Jei išgirsi žodžius, kurių nesakau
Si leyeras en mis ojos este amor---Jei perskaitysi mano akyse šitą meilę
No tendría que esperarte en ningún lado---Neturėčiau tavęs laukti jokiame pasaulio kampelyje
Porque en todos lados estamos los dos---Nes visose pasaulio vietose mes esame kartu

Y si te animaras a reír un poco mas---Ir jei tu išdrįsi daugiau nusijuokti
Y si te animaras a cantar hasta reír---Ir jei tu išdrįsti prieš tai dainuoti
Yo te diría que ya sos igual a mi---Aš tau pasakyčiau, kad jau esi toks pats kaip aš
Y que todo lo que soy---Ir viskas kas aš esu
lo que queda por vivir es para ti---kas liko gyventi yra tau

Si supieras cuantas veces te he soñado---Jei žinotum, kiek kartų tave sapnavau
Si me dieras el amor que te pedí---Jei man duosi meilės, kurios aš prašiau
Yo te juro que me quedaré a tu lado---Aš prisiekiu, kad liksiu visada su tavim
y ya nunca mas te dejare partir---ir jau niekad neleisiu tau išeiti

Si supieras cuantas veces te he soñado…---Jei žinotum, kiek kartų tave sapnavau...

Antes---Prieš tai

Yo no se que pensar otra vez te vi venir,---Aš nežinau, ką galvoti, dar kartą tave pamačiau ateinantį
te vi llegar y me escondi y mis ojos se cerraron en mi almohada,---pamačiau tave ateinantį ir aš pasislėpiau, ir užmerkiau akis, kai tik padėjau galvą ant pagalvės
y entre sueños te hiciste de magrugada,---ir tarp sapnų tave mačiau su manim kartu iki paryčių

Para que decirdir ya habra tiempo para irse,---Tam kad apsisprętume, reikia pabūti atskirai
y escapar y no elegir pero tengo que decirte que no hay nada,---reikia pabėgti ir nesirinkti, bet tau turiu pasakyti, kad nieko nėra
que me gusta mas que hundirme en tu mirada,---kad man labiausiai patinka skęsti tavo žvilgsnyje

No es que yo sepa que hacer,---Nėra taip, man reikia pasirinkti, ką daryti
quiero entender, quiero entender...---noriu suprasti, noriu suprasti

Antes que sea demasiado tarde,---Prieš tai, kol dar nepervėlu
debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę
debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę

Para que decirdir ya habra tiempo para irse,---Tam kad apsisprętume, reikia pabūti atskirai
y escapar y no elegir pero tengo que decirte que no hay nada,---reikia pabėgti ir nesirinkti, bet tau turiu pasakyti, kad nieko nėra
que me gusta mas que hundirme en tu mirada,---kad man labiausiai patinka skęsti tavo žvilgsnyje

No es que yo sepa que hacer,---Nėra taip, man reikia pasirinkti, ką daryti
quiero entender, quiero entender...---noriu suprasti, noriu suprasti

debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę..

Por ti---Dėl tavęs

Vuelvo a casa sin dormir---Grįžtu namo be miego
vuelvo con el aroma de tu piel en mis labios---grįžtu su tavo odos kvapu ant mano lūpų
con los ojos sin abrir---su akimis vis dar neatmerktomis
con el pelo pintado del color de tus manos---plaukais, pieštais tavo rankų šiluma

y azul, en mi corazon estas---ir svajone, mano širdyje esi
si te digo la verdad---jei tau pasakyčiau tiesą
no quiero estar sin ti un momento---nenoriu būti be tavęs niekada

por ti,por ti,yo daria el mundo entero por ti---dėl tavęs, dėl tavęs aš atiduočiau visą pasaulį tau
por ti,por ti, buscaria el corazon que perdí---dėl tavęs, dėl tavęs surasčiau širdį, kurios netekau
por ti,por ti, me hago fuerte para verte feliz---dėl tavęs, dėl tavęs pasidaryčiau stipresnė, kad matyčiau tave laimingą
por ti,por ti, todo lo hago por ti..---dėl tavęs, dėl tavęs, viską darua dėl tavęs

Como siempre pienso en ti---Kaip visada galvoju apie tave
y me quedo esperando a que llegue tu llamado---ir lieku laukti tavo skambučio
tu sonrisa vuelve a mi---tavo šypsena grįžta pas mane
y me trae la noche lo que tanto he deseado---ir man atneša naktį, apie kurią tiek svajojau

y azul, en mi corazon estas---ir svajone, mano širdyje esi
si te digo la verdad---jei tau pasakyčiau tiesą
no quiero estar sin ti un momento---nenoriu būti be tavęs niekada

por ti,por ti,yo daria el mundo entero por ti---dėl tavęs, dėl tavęs aš atiduočiau visą pasaulį tau
por ti,por ti, buscaria el corazon que perdí---dėl tavęs, dėl tavęs surasčiau širdį, kurios netekau
por ti,por ti, me hago fuerte para verte feliz---dėl tavęs, dėl tavęs pasidaryčiau stipresnė, kad matyčiau tave laimingą
por ti,por ti, todo lo hago por ti..---dėl tavęs, dėl tavęs, viską darua dėl tavęs
Atgal į viršų Go down

camillos solines dainos
Atgal į viršų 
Puslapis 11