Si supieras---Jei žinotum
Si supieras cuantas noches te he esperado---Jei žinotum, kiek naktų tavęs laukiau
Si miraras lo que hay en mi corazón---Jei pažiūrėsi, kas yra mano širdyje
No tendría que explicarte demasiado---Neturėčiau tau aiškinti per daug
Porque todo ya esta escrito entre los dos---Nes viskas yra užrašyta mumyse
Si escucharas las palabras que no digo---Jei išgirsi žodžius, kurių nesakau
Si leyeras en mis ojos este amor---Jei perskaitysi mano akyse šitą meilę
No tendría que esperarte en ningún lado---Neturėčiau tavęs laukti jokiame pasaulio kampelyje
Porque en todos lados estamos los dos---Nes visose pasaulio vietose mes esame kartu
Y si te animaras a reír un poco mas---Ir jei tu išdrįsi daugiau nusijuokti
Y si te animaras a cantar hasta reír---Ir jei tu išdrįsti prieš tai dainuoti
Yo te diría que ya sos igual a mi---Aš tau pasakyčiau, kad jau esi toks pats kaip aš
Y que todo lo que soy---Ir viskas kas aš esu
lo que queda por vivir es para ti---kas liko gyventi yra tau
Si supieras cuantas veces te he soñado---Jei žinotum, kiek kartų tave sapnavau
Si me dieras el amor que te pedí---Jei man duosi meilės, kurios aš prašiau
Yo te juro que me quedaré a tu lado---Aš prisiekiu, kad liksiu visada su tavim
y ya nunca mas te dejare partir---ir jau niekad neleisiu tau išeiti
Si supieras cuantas veces te he soñado
---Jei žinotum, kiek kartų tave sapnavau...
Antes---Prieš tai
Yo no se que pensar otra vez te vi venir,---Aš nežinau, ką galvoti, dar kartą tave pamačiau ateinantį
te vi llegar y me escondi y mis ojos se cerraron en mi almohada,---pamačiau tave ateinantį ir aš pasislėpiau, ir užmerkiau akis, kai tik padėjau galvą ant pagalvės
y entre sueños te hiciste de magrugada,---ir tarp sapnų tave mačiau su manim kartu iki paryčių
Para que decirdir ya habra tiempo para irse,---Tam kad apsisprętume, reikia pabūti atskirai
y escapar y no elegir pero tengo que decirte que no hay nada,---reikia pabėgti ir nesirinkti, bet tau turiu pasakyti, kad nieko nėra
que me gusta mas que hundirme en tu mirada,---kad man labiausiai patinka skęsti tavo žvilgsnyje
No es que yo sepa que hacer,---Nėra taip, man reikia pasirinkti, ką daryti
quiero entender, quiero entender...---noriu suprasti, noriu suprasti
Antes que sea demasiado tarde,---Prieš tai, kol dar nepervėlu
debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę
debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę
Para que decirdir ya habra tiempo para irse,---Tam kad apsisprętume, reikia pabūti atskirai
y escapar y no elegir pero tengo que decirte que no hay nada,---reikia pabėgti ir nesirinkti, bet tau turiu pasakyti, kad nieko nėra
que me gusta mas que hundirme en tu mirada,---kad man labiausiai patinka skęsti tavo žvilgsnyje
No es que yo sepa que hacer,---Nėra taip, man reikia pasirinkti, ką daryti
quiero entender, quiero entender...---noriu suprasti, noriu suprasti
debo salir a buscarte a darte todo mi amor,---turiu išeiti tavęs ieškoti, kad duočiau tau savo visą meilę..
Por ti---Dėl tavęs
Vuelvo a casa sin dormir---Grįžtu namo be miego
vuelvo con el aroma de tu piel en mis labios---grįžtu su tavo odos kvapu ant mano lūpų
con los ojos sin abrir---su akimis vis dar neatmerktomis
con el pelo pintado del color de tus manos---plaukais, pieštais tavo rankų šiluma
y azul, en mi corazon estas---ir svajone, mano širdyje esi
si te digo la verdad---jei tau pasakyčiau tiesą
no quiero estar sin ti un momento---nenoriu būti be tavęs niekada
por ti,por ti,yo daria el mundo entero por ti---dėl tavęs, dėl tavęs aš atiduočiau visą pasaulį tau
por ti,por ti, buscaria el corazon que perdí---dėl tavęs, dėl tavęs surasčiau širdį, kurios netekau
por ti,por ti, me hago fuerte para verte feliz---dėl tavęs, dėl tavęs pasidaryčiau stipresnė, kad matyčiau tave laimingą
por ti,por ti, todo lo hago por ti..---dėl tavęs, dėl tavęs, viską darua dėl tavęs
Como siempre pienso en ti---Kaip visada galvoju apie tave
y me quedo esperando a que llegue tu llamado---ir lieku laukti tavo skambučio
tu sonrisa vuelve a mi---tavo šypsena grįžta pas mane
y me trae la noche lo que tanto he deseado---ir man atneša naktį, apie kurią tiek svajojau
y azul, en mi corazon estas---ir svajone, mano širdyje esi
si te digo la verdad---jei tau pasakyčiau tiesą
no quiero estar sin ti un momento---nenoriu būti be tavęs niekada
por ti,por ti,yo daria el mundo entero por ti---dėl tavęs, dėl tavęs aš atiduočiau visą pasaulį tau
por ti,por ti, buscaria el corazon que perdí---dėl tavęs, dėl tavęs surasčiau širdį, kurios netekau
por ti,por ti, me hago fuerte para verte feliz---dėl tavęs, dėl tavęs pasidaryčiau stipresnė, kad matyčiau tave laimingą
por ti,por ti, todo lo hago por ti..---dėl tavęs, dėl tavęs, viską darua dėl tavęs