Rebelde Way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rebelde Way

Rebelde Way ir Erreway

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

straipsniai

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

straipsniai Empty
RašytiTemos pavadinimas: straipsniai   straipsniai Icon_minitimePen. 06 13, 2008 2:47 pm

MES SU MARIO TURIME DU GYVENIMUS ( straipsnis kai nebuvo dar išsiskyrę )

Kylančiai Lusianos Lopilato karjerai netenka sustoti. Mergina nusifilmavo "Rebelde Way", išlaikė savo pozicijas "Los secretos de la Papa", filmavosi "Casados con hijos", o neseniai prie televizijos ekranų susirinko milijonai televizijos žiūrovų, kad pamatytų ją naujajame Cris Morenos seriale - "Alma Pirata"

Jai 18 metų, ji jau daugiau nei metai draugauja su Mariano Martinez. Bet Pampos studijoje, kur filmuojamas serialas, dažniausiai stengiasi išlaikyti artimus santykius su savo kolegomis. Rodos, kad Lu ir Marianas puikiai atskiria savo profesinį ir asmeninį gyvenimą.

"Man patinka bendradarbiauti su Cris, beto man labai patinka darbas su mano naujuoju personažu - Allegra. Seriale aš žurnalistė, su daugiau nei orginaliu hobiu - fektavimusi. Man gera pašvęsti save tokiems dalykams, kurie man patinka. Ir remdamasi gyvenimo filosofija aš nesileidžiu į kalbas su niekuo, o užsiimu norimu dalyku."

-Galbūt tu turi kažkokį žurnalistės prototipą, manieras kuriomis tu seki?

-Ne, viskas buvo instinktyvu. Aš negaliu pasakyti,kad paėmiau tam tikrus įpročius, manieras, gestus - viskas buvo natūralu, "mano".

-Kodėl tu vėl nusprendei dirbti su Cris Morena?

- Iš tikrųjų tai net nežinau. Mes daug dirbome kartu ir Cris žinojo mano galimybes. As įsitikinusi, kad Cris niekada nepakviestų vaidmeniui aktorės arba aktoriaus, kuriame ji nepamatytų vieno arba kito personažo. Ji isivaizduoja kiekvieną sprendimą ir manau, kad manyje ji išvydo Allegra.

-Ar gera dirbti kartu su savo vaikinu?

-Taip, nes tai reiškia, kad mes geri kompanjonai. Filmavimo aikštelėje mes - Lusiana Lopilato ir Mariano Martinez - darbo kolegos. Mes puikiai sutariame filmavimo aikštelėje ir šiai dienai manau, kad tai idealus būdas sukurti šiltą darbinį klimatą. Juk būna situacijų - žmonės pykstasi, taikosi. O mes nenorime sukelti nemalonumų aktoriams, bei filmavimo grupėms. Todėl mes turime du gyvenimus - vienas filmavimo aikštelėje, kitas - už jos ribų.

-Ką manai apie "Alma Pirata" reitingus?

-Mes puikiai pasidarbavome ir esame labai laimingi. Tiesa sakant, man, kaip aktorei, reitingai nėra svarbūs. Aš tik tikiuosi, kad serialas pratęs tokią dvasią kokia kūrėme mes, o paskutinį verdiktą tars žiūrovai, kurie mus žiūri. Man labai patinka tai, kad mūsų produktas pritraukia ir pralinksmina visą šeimą, o ne tam tikrą suaugusiųjų grupę. Ir dar aš labai tikiuosi, kad žiūrovai pastebės ir įvertins mano pasikeitimus vaidyboje lyginant su "Casados con hijos".

-Seriale gyvuoja uždrausta meile?

-Uždrausta meilė ir yra pagrindinė "Alma Pirata" siužeto linija. Aš įsimylėjusi Benicią (M.Martinez), bet jis susitikinėja su geriausia mano drauge Clara (I.Macedo), kol aš nesiimu jokių veiksmų tam, kad juos išskirčiau.
Atgal į viršų Go down

straipsniai
Atgal į viršų 
Puslapis 11