Rebelde Way
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rebelde Way

Rebelde Way ir Erreway

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Daktaras Hausas

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimePen. 06 13, 2008 12:57 pm

Diskusijos apie si seriala Wink
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimePen. 06 13, 2008 12:57 pm

Kartais pasiziuriu, labai juokingas, man patinka Razz
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimePen. 06 13, 2008 3:25 pm

dievinu si serijala!!!!!! labai fainas, visalaika prisizvengiu per ji ;D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 8:23 am

Nerealus serijalas. Like a Star @ heaven
Ypač Hauso juokeliai ;D. Laughing
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 8:54 am

Jo jau Hausas tai pavaro Laughing Jo as ir tikrai visiem pritariu kad labai fainas serijalas. Gerai kad prasidejo naujas sezonas db vel laukiu vis kitos nuostabios serijos Exclamation cheers
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 8:57 am

Matėt praeitą seriją? Na su tuo berniuku?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 9:08 am

Jo maciau as Exclamation Wink
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 9:10 am

Nereali serija. Ypač kai pabaigoj jis su tuo sedėjo ligoninėj ir lošė kortom o paskui Hausas ten tokį bajerį pasakė. Nu gal neskelbsiu aš jo čia xD.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 06 15, 2008 9:14 am

Jo fainai buvo Wink Tikrai gal neskelbk geriau Laughing Laughing
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimePir. 06 16, 2008 7:20 am

Nu žodžiu. Geriausias visų laikų serijalas. Nu kartu su RW yra mano mėgstamiausi ;].
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeAntr. 06 17, 2008 5:25 am

man ypatingai patinka kaip housas supranta gyvenima ir jo poziuris... daug maz aplinkiniai padeda jam isgydyt visus pacientus nes jis galima sakyt ju laisvalaiky pavertes perkeltine prasme pradeda suprasti kaip masto liga...lol
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeAntr. 07 29, 2008 8:21 am

Man tai jis patinka,,,bet ne toks geras kaip rebeldeway Surprised
Atgal į viršų Go down
Manuel Aguire
Admin
Admin
Manuel Aguire

Pranešimų skaičius : 282
Registration date : 2008-06-04

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeAntr. 07 29, 2008 10:29 pm

Man jis nerealus...
Bet nerealesnis yra RW
Atgal į viršų Go down
http://rebelde.highbb.com
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeŠt. 08 02, 2008 10:12 am

Seip ziuredavau vos nekiekviena serija,bet kad dabar isvykau ir nebematau Very Happy
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitimeSk. 08 10, 2008 11:27 am

man tai pogi labai patinka sis serijalas Smile jo tokie juokingi juokeliai kad net kartaisverkt prDEDU Laughing
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Daktaras Hausas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daktaras Hausas   Daktaras Hausas Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Daktaras Hausas
Atgal į viršų 
Puslapis 11